EL si EA – asemanari dar mai ales..DEOSEBIRI!


Pana aici, El si EA sunt egali. Cel putin la singular. Dar…intre EI si ELE deja se face diferenta. La plural , ELE conduc.

Sa dezvolt un pic. Atat El, cat si EA au un job. Fiecare munceste. Cand se intorc acasa, pentru EL ziua de de munca este off. Pentru EA insa, incepe schimbul trei. EA incalzeste mancarea, pune masa, baga masina la spalat, strange rufele uscate de pe sarma, le insira pe celelalta abia spalate. Apoi strange masa, spala vasele, tigaia, lingurile si furculitele ( de parca ar fi fost un batalion la masa, nu numai ei doi), da putin cu matura pe covor, ca deh…EL nu se sinchiseste sa aibe grija pe unde si cum mananca. Si toate astea numai intr-o ora ( daca ziceam jumatate era deja prea mult si pentru EA..Wonderwoman, nu ca nu ar fi fost posibil).

Intre timp EL, vizibil obosit de atata treaba, ca si mancatul asta “nu e chiar asa cum cred unii” (vorba reclamei), abia se taraste spre canapea, ragaie in drumul sau agale spre living in semn de apreciere ca mancarea a fost deeelicioasa si se tranteste in pat…. ia telecomanda si incepe sa “vaneze” cele mai interesante emisiuni.

Pai unde dracu’ e egalitatea aia din titlu? De ce EA poate sa fie multitasking, in timp ce EL abia daca poate sa fie atent la filmul ala obosit pe care si asa l-a vazut de 1245 de ori, in timp ce bea alene din berea aia rece pe care tot EA i-a servit-o “ CA LA CAPSA”?! Stiti cand ne apreciaza EI? Abia atunci cand se vad nevoiti sa faca macar 10% din ceea ce fac ELE! Si pe urma ne trag de maneca si ne zic : “vezi ca am reusit si eu sa duc gunoiul?” Pff…..si mai asteapta si o medalie pentru fapta asta! Yeah….right!

Dragilor, apreciati-le pe ELE cat sunt langa voi si fac toate rahaturile astea marunte ( pe care voi nu le vedeti) cu dragoste si pentru ca nu le vad ca pe o corvoada! Pentru ca, atunci cand ELE o sa schimbe foaia…si DA, la un moment dat o sa se intample si asta, ca nimic nu tine pentru totdeauna…EI o sa fie in situatia “fie o ajut sa am liniste in casa”, fie….”fac cum zice ea, ca e mai bine sa te faci frate cu dracu’ pana treci puntea” ( a se citi “mancare calda”).

Pana la noi ordine, EL si EA devin…EI la sfarsitul zilei! Pam pam! Si tot multumita EI!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s