Să treacă şi ziua de azi


Să se termine lunea asta urâtă. Să treacă şi săptămâna asta, că tare lungă mi s-a părut… Nu mai vine primăvara odată! Că aşa m-am săturat de iarna asta geroasă şi de tonele de zăpadă!

Cât mai e până la concediu? 2 luni? Pfff…aşa de mult! Parcă nu mai trec…Gata şi cu vacanța! Acum ne gândim la Crăciun: cadouri, brad, petrecere! Unde mergem anul ăsta? Habar nu am! Poate de Revelionul ăsta o sa fie mai frumos decât ăla de acu’ un an…sau doi..sau…când am fost cu toții la cabană?

Sună atât de cunoscut, de banal, de familiar! Stai şi te gândeşti când naiba trec anii? Parcă ieri era ianuarie…şi acum e septembrie! Şi parcă cerem să îmbătrânim cu fiecare zi ce trece: vrem să treacă săptămâna, luna, anotimpul…anul…VIAȚA!

Parcă nu mai avem puterea să ne bucurăm de fiecare zi şi să o trăim aşa cum trebuie. Să fim fericiți că ne trezim după o noapte de somn, să ne uităm în oglindă fără să numărăm ridurile şi firele albe care apar parcă peste noapte!

De ce oare vrem să grăbim cumva lucrurile prin ceea ce gândim? De ce nu ne putem dori să fim doar sănătoşi, împreună cu cei dragi; de ce aşteptăm mereu ziua de mâine de parcă ar aduce altceva decât ceea ce intuim?

HAIDEȚI SĂ TRĂIM VIAȚA, NU SĂ O CONSUMĂM!

Advertisements

2 thoughts on “Să treacă şi ziua de azi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s