Papucii cu blăniță, cea mai de prost gust fiță


Culmea e că se poartă “în draci”. Îi văd din ce în ce mai des în picioarele duduilor şi doamnelor care se chinuie să îşi tragă mersul după ele. Cred şi eu că e greu să păşeşti când ai niste “mortăciuni” în picioare. Că altfel nu le pot numi.

Eu nu le văd utilitatea. Poate doar dacă vrei să faci curat în casă şi te încalți cu chestiile astea ca să poți spăla gresia şi parchetul. Sau să curățeşti trotuarele de cojile de semințe scuipate de neamurile proaste care nu ştiu să le adune şi să le arunce la coşul de gunoi.

S-o fi făcut vreun contract cu cei de la salubritate; altfel nu îmi explic. Cum să poți fi la modă cu nişte papuci amărâți, impodobiți cu blană de animale decedate? Da, ştiu că nu e blană naturală; aia mai lipsea, să se şi împută “hoiturile”, ca să ne apucăm de dezinfecții. 

Una peste alta, nu ştiu cui i se pare “fiță” asemenea…nici nu stiu cum să o numesc, că modă nu e în nici un caz. O să ajungem la vorba tatei şi să purtăm iarna” chiloți cu blană”, să nu răcim la minus ‘jde grade!

 S-a dat lumea cu fundul în sus…Doamne iartă-mă! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s