Cine te pupã azi, mâine te “arde”!!


Purtarea şi felul de a fi al unora se schimbã la fel cum dupã ploaie rãsare soarele. De ce, nu am înţeles; poate cã altele sunt scopurile azi, iar interesele meschine primeazã din ce în ce mai mult.

Nu pot sã râd cu tine acum, iar peste jumãtate de orã sã îți arunc nişte cuvinte nasoale! Şi pe urmã sã mã comport ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat! Urãsc pupincurismul şi pe pupincurişti deopotrivã! Nu vreau sã îmi încalc nişte principii şi valori în care cred, doar pentru a fi pe plac cuiva! Nu am fãcut-o şi nici nu am de gând sã o fac!

Cred cã am propria identitate şi coloanã vertebralã astfel încât sã îmi asum acţiunile pe care le întreprind şi vorbele pe care le spun. Nu îi suport pe ãia care îmi râd în fațã şi mã înjunghie pe la spate! Mai bine un adevãr care doare câteva minute, decât o minciunã care dureazã zile în şir! Nu îmi plac oportuniştii care fac orice ca sã le fie lor bine în detrimentul altora; sunt precum oile care merg odatã cu turma, fãrã sã gândeascã pe cont propriu.

Viața e plinã de astfel de specimene care abia aşteaptã sã te vadã cãzut şi sã te mai înjunghie încã o datã, doar ca sã se asigure cã nu te mai ridici! Am avut parte de asemenea experiențe, aşa cã acum îi recunosc de la o poştã!

Pentru voi, cei care citiți ceea ce am scris mai sus am doar un singur sfat:” feriți-vã de greci chiar şi atunci când vã fac daruri!” Adaptat la pupincuriştii noştri însã😉!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s